20 Nisan 2012 Cuma

mimlendim..



Mimlenmeyi seviyorum arkadaş, üzerine bir de tarzından hoşlandığın yeni yeni yorumlaştığın biri mimleyince daha bir hoşlanıyorsun, sen hoşlanmıyorsan da ben hoşlanıyorum işte...

Berk, Kuzey gecesinde eve yeni kusmuş şekilde geldi, en düşük ateşi 37.9, dün akşam 39.6'ı yı da gördük, boş boş bakmalar, ateşten yarı uyur halde bakarak kıkırdamalar tekmili birden ömür törpüsü...Bugün doktordan randevu aldım, şu an uyuyor Berk... Maillerime baktım aaa mimlenmişim,şu an bana ne iyi geldi anlatamam.


Sırrakalem mimlemiş beni kendisine teşekkür eder,yüzümü güldürdüğü için ayrıca minnetlerimi sunarım... Hehee, posta foto aramaya da gerek yok amaan tadından yenmez mim işte:)

Üstelik mimin adı; "ay çok şekersin ödülü" olunca daha da bir güldüm, şahsen pul biber tadındayım seversen yersin hesabı, ama bana ortaokul yıllarımı hatırlattı bu ay çok şekersin lafı, belki klasik numaradır ama ben ilk ve son kez yaşadığımda çok gülmüştüm, eli yüzü düzgün bizim mahallenin çocukları(tümü değil,ikisi)  ben yürürken birden bir tanesi önümde yere yatıverdi, diğeri komaya girdi dedi. Ben panik oldum,çocuğa doğru eğildim,yere yatan çocuk bana  " çok şekersin sen, bak şeker komasına girdim" dedi.  O da ilk kez deniyor herhalde o gülüyor, ben gülüyorum,diğer arkadaş gülüyor. sonra her karşılaşmamızda güldük birbirimize. Laf atmanın en güzel şekliydi bence, bu arada laf atma artık kalktı herhalde :P şimdi farkettim.

1- Mesleğin seni mutlu ediyor mu?

Lise 1. sınıfta 3 dersten ikmale kalınca, ailem ufak çaplı bir şok yaşamıştı,babam bana kızım sen karar ver sekreter mi olacan, kuaför yamağı mı olacan diye bu meslekleri aşağılayıp ders vermeye kalkmıştı. İkmalleri tabi ki verdim, liseyi takdir ile bitirdim ,sonra babama inat gibi,sekreter oldum, diplomalı. Büro Yönetimi ve Sekreterlik o zaman adı buydu iki senelik,bu bölümü bitirdim. Mezun olduğumda kendimi Sabancı'nın sekreteri olarak hayal ediyordum. Olmadı :P
Yönetici sekreterliği de yaptım, asla tavsiye etmem.Şimdi Müşteri İlişkileri bölümünde müşteriler ile gayet saygın bir ilişki içinde mutlu mutlu çalışıyorum. Daha dün, santraldeki arkadaşım bir müşteriyi bağladı, ben buyrun derken, müşteri aynı anda gerizekalı diyordu. Karşınsında bir ses farkedince pardon dedi, çok beklettiniz,ben de arkadaşım sizi iki saniye bekletti, dediklerinizi haketmiyor dedim, içimden söyledim dedi. Ben duydum dedim, o sırada bekliyordum ben kimse duyamaz dedi. Uzat(a)madım, müşteri her daim haklı. Görüldüğü üzere mutluyum:)

2- Dilediğin meslekmiydi?

Ben küçükken dansöz olmayı ya da aydede olmayı hayal ediyordum. Şimdi müşterilerin karşısında gayet iyi kıvırdığımdan bir nevi hayalime yakın sayılır:P Binlerce dansözden biri benim evet o benim:P

3- yalnız mı, ilişkide yaşamayı mı tercih ediyorsun ?

Evliyim, kendi tercihim :) Arada salonda dizi izlemek için yalnız kalmayı düşlediğim anlar var ilişkimde...

4- tatsız durumlardan kaçınmak için yalan söyler misin, dürüst ol!
 
Dedim ya, müşteri ilişkilerindeyim, binlerce dansözden biriyim, çook rahat yalan söylerim bu sebeple, meslek icabı :P Ama özel hayatımla iş hayatımı ayırırım arkadaş :P Tamam arızayım, çok da takdir edilesi biri değilim ama sırf zevkine ya da birini mutsuz etmek için yalan söylemedim, genelde iş olsun, özel hayatım olsun paçayı kurtarmak için yalan söyledim tabi.
 
 
5- yabancı bir dil konuşuyor musun?
 
Evet , Berkçeyi gayet iyi konuşuyor ve yazıyorum, babasının gramer eksikliği var çoğu zaman anlamıyor oysa ben bu dilde doktora yapabilirim.
 
6- rüyandaki evde oturuyor musun? taşınmak veya yurt dışına gitmek istiyor musun?
 
Rüyamdaki evde, oturuyorum,ayakta duruyorum, hatta çok zenginim, yardımcılarım gırla, havuz da var, spor salonu da var, rüya benim değil mi, takla da atarım evde  :P  Tabi ki oturmuyorum alla alla, yurt dışına gitmek istemem şu an çok mayışık haldeyim, hayatta valiz toplayamam belki yarın farklı bir cevabım olurdu ama şu an böyle:P
 
7- mobilya değiştirmeyi sever misin?
 
Ben anca bozulmuşsa, kırılmışsa yenisini alırım. Değişiklik yapmayı sevmem evde huzursuz olurum. Eski ütü masasını bile bize çok hizmet etti diye atamayan bir aileyiz biz:)
 
8- çevreye, hayvan korumaya katkın var mı?
 
Benden çok Murat duyarlı ondan sebep katkıda bulunuyorum bu korumaya, hala daha polis çağırmadım üst kattaki hayvanlara, ama akşam da devam ederlerse günah benden gitti,bu tür hayvanları sevmiyorum sanırım!
 
9- televizyon ve filmleri sever misin?
 
İmkan olsa bir kaç dizi daha izlerdim ama Kuzey izliyorum, seviyorum hatta yaşıyorum diziyi... Sinema filmi izlemeyi de çok severim ama uzun zaman oldu gitmeyeli...
 
10- bırakmak istemediğin kötü huyların var mı?
 
Eğer huysa sigarayı bırakmak istemiyorum...
 
11- loto veya benzeri şans oyunu oynar mısın? 
 
Evet malesef hala oynuyorum hala çıkmadı,belki de sıra sizde dediler sıramı bekliyorum...
 
 
Eveeet, Hypo , Esra, Ayla, Elif ,Hayat bu mimi size yolluyorum, sevgilerimle...
 

17 yorum:

  1. insan hemşehrisine arada sırada bir bakar.
    bu baba, ne yapmış kaç gündür, yazı yazmış mı?
    bu aralar hastalıklarla uğraşıyorsun, Allah şifa versin Berk'ime.
    Bu konuda sana hak veriyorum, meşgulsun.
    kafanda bir yığın sorun.
    ben bu mimi cevaplayalı çok oldu hatta ondan sonra da bir post daha yazdım.
    bir de sayfan kapkara.
    benim diğer bloğuma benzemiş.
    benim açımdan problem yok ama anneler okuyamaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook haklısın ama sen durumları biliyorsun hep birlikte sevindikten sonra da bir sürü şey oldu işyerinde okuyamadım en son kuzey özeti geçtim size dönüp cevaplara bile yazamadım, cadı kazanı kaynıyor hala çünkü :(

      Şimdi doktordan geldik rahat rahat okuyacağım

      bir de hemşerim sayfan kapkara ne demek, cepte de bilgisayarda da bakıyorum mavi gözüküyor bir el atsana halledeyim.

      Sil
  2. Sana atılan lafa bayıldım :Dbence çok yaratıcı. benim için kimse böyle bişey yapmadı :D şimdi nerde bu masumiyet :D


    mimini okumak çok zevkli.hayalin dansiz olmaktı ha :D sen çok yaşa e mi :D Berk umarım daha iyidir Nilim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nilhan,seni mimleyemedim çünkü zaten sırrakalem ikimizi de mimlemiş:)

      heee dansöz olacaktım, bir ara sana bi göbek atayım da gör:)))

      Viral de olabilirmiş, antibıdı da gerekebilir bu akşam konrol edeceğiz, boğazlar kızarık ama beyazlık yok, daha başlangıç olduğundan kesin olarak ver demedi antibdıyı, eğer yine ateş düşürücüye rağmen 39 u görürsek antibıdı başlayacağız.

      Sil
    2. aa mimimden haberim yok iyi mi :D

      biran önce geçer inşallah nilim.

      Sil
  3. BUGÜN HERŞEYİ SEVEBİLİRİM.Mimleri bile:)

    YanıtlaSil
  4. Her cevaba ayrı ayrı bayıldım, yerim seni şeker :))

    YanıtlaSil
  5. ilk önce geçmiş olsun berk'e, çabuk iyileşsin umarım..
    cevaplarını çok keyifle okudum, eğlenceli olmuş. teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. Nil, ödülün hayırlı olsun. Mim cevaplarını ise bir güzel okudum, bazılarına güldüm. (ayrıca ekran bende siyah değil)
    Berk`e geçmiş olsun...
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Semi; sağolasın:) Çok teşekkürler bu sıralarda dostlarım bana sürekli geçmiş olsun, kafana takma geçer gibi desteklerle geliyorlar,üst üste yaşananlardan. Öyle bir dönem içindeyim,içindeyiz.Şükretme zamanları bunlar diyor annem, şükrediyoruz.

      Benden de kocaman sevgiler...

      Sil
  7. Berkçe ha bende cevaplarken tontalakça yazardım bildiğim lisan arasında:))Bence en güzel dil o.Kusura bakma biraz geç oldu, laptop kayınvalıdemde kalmış yani 1 aydır filan gidip almaya üşeniyoruz:)Tablette de asla yorum dahi yazamam sinirimiz bozuyor o bilgisayarda işe yapmak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayla; gramer olarak Berkçe ve Totalakça yakın diller:P Bazen sen yazarken açıklama yapmadan çözebiliyorum :)))

      Üşengeçlik her daim var olan hallerimiz oldu, üşenemeyeceğimiz sorumluluklardan olsa gerek, en azından bazen üşenme hakkı kullanılabilir bence:))

      Sil
  8. Beni de şeker komasına soktun şimdi :) yeni okudum, biliyorsun sebebi.
    Sorular tuhaf ama cevaplar harika, iki defa okudum hatta :)
    sen mimlersen yazarım ben de tabi ilk fırsatta.
    Berkcim nasıl oldu bu arada? Gitsin tepenizdeki şu kara bulutlar artık ama :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk fırsatta tatil postu okumalıyım bence:)

      Berkciğin iyi, çok şükür.İşyerinde aynen! devam. Tuz çevireceğim bu akşam çocukların başından ,başta annem garip bakacak ama yok kendim dahil hepimizin başından çevireceğim

      Sil