5 Aralık 2011 Pazartesi

annelelee bağılılmaz

Efendim, pek bir güzeldi haftasonu. Cumartesi kavitasyona gittim, iki hafta aradan sonra, bir buçuk yazıyla, 1,5 kg rakamla vermişim. Demek ki neymiş,bunca ay boşuna aç yaşamışım :) İki hafta misafirlerimle yedim içtim, kilo almışımdır derken, vermişim. Üstelik kahve de içtim boool boool .Kavitasyondan annemlere döndüm. Çok mutluydum, annem daha mutlu!! bir haber verdi; karşılıklı nefret ettiğimiz, annemin akrabası gelmiş. Annem bayılıyor kendisine, o şey de annemi seviyor. Ama kendisinin hatası bana büyük, affetmiyorum, manyak kişilik olduğu halde, bir de üste çıkıyor. Anneannemin hastalığında anneme gelip, onca suçunun üstüne ,bir de  elimi havada bıraktı, hoşgeldin bile dediydim. O günden beri azılı düşmanım kendisine. Bana hatasını burada anlatmıyorum ama ben haklıyım o ka ! Anneme özel tembihim var, asla Berk'i görmeyecek. Görmüş!!!! Annemle ciddi tartıştık. İstemiyorum görüşmelerini. Geri çağırsaydı beni.  Neyse bağrıştık, ben oğlumu aldım, eve gittim.


Eve geldik, Berk  bir süre konuşmadı.Sonra, sakin misin? dedi. Hönk!!! Evet dedim. Beni seviyol musun? Evet hem de çok. Ananemi ala, özül gile. Annelere bağılılmaz !!! Aradım, geri gittik. İkimize de özür diletti. Bak sarıldık dedik. Tamam,sakin olun, işim var, dedemle oynacaaam dedi.

Öyle kaldık annemle...Gerçi annem, "benim parçam o, ben yetiştirdim" diye, beni yine harcasa da, ohh, annem ve ben uzatmadık. Uzatırız çünkü. Ayarı aldık, sustuk. Konu yine kapandı.

Haftasonu burun spreyi sıkabildik. Tabi ki ; bak kendi isteğinle olsun, yoksa sıkıyorum biliyorsun dedim, tamam dedi Berk...Bunu da yırttık, bin şükür!

Asıl en güzeli, heyyyoooo Cars 2 dvd çıkmış!!!! Yaşasın, Cars'tan bayılmak üzereydik, bu akşam ailecek izleyeceğiz. Yaşasın , Berk bunu ezberleyene kadar, ben bir sürü iş yaparım, bugün Berk'e cars temalı nevresim aldım sonunda.
Bir de fiyatı uygun diye,  şirinler  temalı da aldım. Şirinlerin dvdsi de çıksın, ohhh tadından yenmez.

Annem, babam, babası ve kendi adıma yılbaşı hediyelerini de almış oldum. Ağaç da alacağız. Ağaç bizde diye, yılbaşı bizim evdeyiz. Merak ediyorum hediye konusunda sabredecek mi? En iyisi yılbaşı sabahı koyarız, akşamı açarız, kıyamam ya, seneye sabreder :)





8 yorum:

  1. Aferin Berk'e. gurur duydum davranışından ötürü. Harika bir evlat yetiştirmişsin Nil. Annelele bağılılmaz

    YanıtlaSil
  2. Nilhan ;hayatımın ayarını aldım ben:) Annelele bağılılmaz ama tekme atar benim oğlum,yine de maşallah diyoruz:)Çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. Tatlı Berk, akıllı Berk. Annesi iyice büyüdü kerata, laflarına bak sen, öyle kaldınız tabi. Hediyeleri de pek güzel ama, güle güle sağlıkla kullansın canım:)

    YanıtlaSil
  4. Fadiş; gerçekten öyle kaldık.ayar aldık resmen.Çok çok teşekkür ederiz efendim:)

    YanıtlaSil
  5. afferim oglusuma - cicileride cok güzel güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  6. küskünlük yakışmaz biz anne ve babalara.
    bende sevindim.
    eller havada kalmamalı.

    YanıtlaSil
  7. Hayat'ım; heyyo senin beğenmen benim için önemli.Şirinleri de aslında ne yalan söyleyeyim,Ela geldiğinde o da güzel cicili bicili yastıkta yatsın diye aldım:) Ayrıca bir ara bana nevresim baksak ya,yani aslında sana:))

    YanıtlaSil
  8. hypo;
    evet çok haklısın ama ben arızayım.
    sevinmene sevindim:)
    kesinlikle bir de ittirene gıcık olurum.

    YanıtlaSil