1 Aralık 2011 Perşembe

belki de sıra bende




Dün öğlene yakın saatlerdi..Bahçede sigara içerken,aniden koluma kuş pisledi.Heyyyoooo oldum,yırttık abicim.İşte artık sıra bende.Hayatımda ilk kez kuş pisledi,bu bir işaret!Hemen hayaller kurdum,bilet alacağım.Yok sayısal loto,alla alla şans topu mu oynasam? İki tane ev alayım,biri Berk'e ...Yok üç tane alayım,birini kiraya veririm.Birini Berk'e saklayayım.Aa neden,yok onu da kiraya vereyim,gelen kız beğenmez illa bizim evi,satarlar.Dur evlilik sözleşmesi de yaparız.Üç tane döneri var Berk'in kafasında üç kez evlenecekmiş.Sorun yaşanmasın.


Öğle tatilinde bahçede otururken,canım arkadaşlarıma,gelinimle ilgili hayallerimden bahsetmeden,kuşun pislemesini anlattım.Sevdiğim,akıllı,karizmatik,en bi doğru dürüst insan kişisi arkadaşım (aynı gün doğduğumuz için tüm iyi görüşlerimi hakediyor :P ) para çok çıkarsa,bir de mafya var dedi.Güldüm,ne mafyası be? Mafya bana ne yapacak? Çocuğunu bile kaçırırlar dedi.

Bittim o an! Lan ben senelerce hayal kurdum,dua ettim,sıra bize gelsin diye.Herkesi kurtardım hayallerimde.Seneler önce kazı kazanda nasıl oynandığını bilmediğimden,sene 91,100 lirayı çöpe atıp,o zaman yanımdaki okul arkadaşlarımdan iyi bir fırça yemiştim,dedilerdi,şans br daha sana gülmez.Ama sonra bir abimiz,yılbaşında bilet hediye etti,bir tek bana çeyrek olduğundan 12 TL çıktıydı,çıktığı sene fena sayılmazdı,şimdinin durduk yerde birinin sana 50 TL vermesi gibi birşeydi...Yani şans bana yine  gülüyordu.

Ama ben tırstım kardeşim.Akşam Murat'a anlattım,kuş pisledi,mafya bize bulaşacak ben almayacağım bilet diye.O da bana offff offf offf dedi.Gıcık bu adam be,duygularıma önem vermiyor.

Ne biçim rüyalar gördüm ben.Morallerim bozuk şimdi.Zengin olacağım ama ya mafya bize bulaşırsa.

Mafya blog okuyor mudur acep? Abi bak,valla sadece ev alacağım.Ne bileyim gelinim kızın falan olur,valla sözleşme yapmayacağım,valla...

Ya şimdi ben alsam mı bilet,almasam mı? Tanıdık bankacı arkadaşım da var

Ulan kuş,ulan kuş niye pisledin ki beni...


Belki de sıra bende,tırsıyorum...

14 yorum:

  1. korkunun ecele faydası yok.Kuş pisledi bir kere.:)

    YanıtlaSil
  2. Ya Nil ya :))))
    Sen de kimliğini gizli tutarsın. Biz de kimseye söylemeyiz merak etme.

    YanıtlaSil
  3. g; sonra kurtarcan ama di mi :P

    Renk; hahaha:=))) çıkarsa içimde tutamam ki ben ,arada heyyoo yazarım anlarsınız:P sizi de görürüm:)))

    YanıtlaSil
  4. ayıp ettin.Ama bir şartım var.:)

    YanıtlaSil
  5. ikramiye sana çıksında biz seni korucak bir yöntem buluruz sen merak etme :)

    YanıtlaSil
  6. g; an itibari ile kopmuş bulunmaktayım:))))

    Elif; hah iyi o zaman:))))

    YanıtlaSil
  7. nil bayılıyorum sana ben ya.. valla geçen parkta otururken henüz 1 saat önce aldığım montuma pıt pıt diye düşüverdi kuş kakaları.. benim içimden sövmekten başka birşey gelmemişti aklıma.. :))sen baya berki evlendirmişsin ya.. hem de 3 kere :))

    YanıtlaSil
  8. Sevgi; çok teşekkür ederim,eşime artık baygınlık veriyorum ama senin iltifatın bana doping oldu:))) 3 kere meselesi,Berk'in harbiden saçında 3 tane döneri var,sağolsun teyzelerinden biri 3 kez evlenecek dedi,asıl ona takılıyorum:)

    YanıtlaSil
  9. Bence o kuşu bul ve altta kalma... Olcak iş mi bu canım? Densiz.

    YanıtlaSil
  10. sevgili adsız; haklısın,dur bulayım kuşu:) keşke bekar ve evi olmayan birine çıksa da evlenme ihtimali olsa:)))))

    YanıtlaSil
  11. Ya çıkarsa değil mi ama, şansını dene sen, çıkarsa izleyicin olan arkadaşlarını da biraz düşünürsün artık ne bileyim bir blog gecesi yapar kurtlarımızı dökeriz hep birlikte:)

    YanıtlaSil
  12. Fadiş; he valla,düşünmem mi,yaparız tabi,ohh yandan yandan:)))

    YanıtlaSil
  13. ben olsam kuşa direk küfrederdim.zaten deli oluyorum bi gün altlarına ultraprima bağlicam bunların.işleri güçleri yok hep benim cam önüne pisliyo namuzsuzlar.

    YanıtlaSil
  14. balböcükleri; :)) bence kuşlara iş imkanı yaratalım:)))) sana da masraf olmaz:P

    YanıtlaSil