9 Aralık 2011 Cuma

benim arkadaşım...


Bunu benim arkadaşım yaptı...Şimdi bakarsın kendisine, koca koca gülen gözler, ufak tefek, dünya tatlısı bir kadın. Hani bana sorsan, ben onu alır salonuma oturturum, gitmesin bir yere diye. Kimi insan vardır hep yanında olsun istersin, özdür, candır, doğru söyleyendir, gerçek dosttur. Arayandır, sorandır. Kardeşim, dünyadaki en mikemmel burçta doğan Ege'min, annesidir, hemşerimdir. Yeteneklidir, akıllıdır. Her konuda konuşursun, akıl verendir,seni,  derdini dinleyendir, ki dinleyeni bulmak çok zordur, hele kadın cinsinden. Dedim ya dosttur.Arkadaş,bakıyorum bakıyorum, Vay be! diyorum. Yapabilen, abarttığımı düşünebilir, düşünsün, abartmıyorum, hatta beğenimi, hayranlığımı az bile aktarabildiğimi düşünüyorum. Şöyle düşünmek lazım beni; haşere mi, haroşa mı, neyse onu bile yapamayan bir kişilik olarak . Onu bile derken, bana hep " sen de haroşa ör" denmiştir. (doğru mu yazdım, bilmiyorum ) Yapamadım ama,  ben el becerisi olan herkese hayranım arkadaş.  


Bu önlüğe ise bayıldım, her ne kadar kırmızılı olsa da, bu arada yenildik , napalım, kaderde varsa,... Neyse ! Ne diyordum, kırmızılı da olsa bayıldım, vakit bulursa ,ben pembeli isterim.Buradan da duy beni!!!

Yeni blog hayırlı olsun, Gamze'm. Fırsat köşesi de az sonra... :P




Hele ki buna baktım baktım, ne ki bu oldum. Aklıma bin yıl gelmezdi. Sanırım dağınıklık konusundaki üstün başarımdan dolayı.

Bu ne mi ? Buraya bakın, benim gibi şaşırın...

Fotoları izinli aldım bi kerem. Ayrıca, dedim ki kopyalanabiliyor, dedi ki alsınlaaar, yapsınlaar. Yapabiliyorlarsa demek istedi herhalde, sanırsam :)  Yürü be, yeteneğini sevdiğim, hobisine hayran olduğum...

14 yorum:

  1. BİRAZ KARIŞIK BİR POST OLMUŞ AMA :))
    ne,kim nasıl ,diye sorular geçti aklımdan:)

    YanıtlaSil
  2. Gezginim, bildiğin ben işte,karışık kuruşuk anlatmışım:P Gamze'nin yeni blogunu işaret etmek istemiştim:)

    YanıtlaSil
  3. Cok guzel anlatmissin Nil'cim:)

    YanıtlaSil
  4. Ne zaman gitçez biz Gamze'ye Elif hanımcım,alacak bir önlüğüm var da:P

    YanıtlaSil
  5. önemli olan farklı olabilmektir.karışık karuşuk olmakta bir farklılıktır.
    bak Oğuz Atay mesela ne anlatmak istediğini anlayabilmek için aynı sayfayı defalarca okuyabiliyorum.Ama oğuz Atay'ı sorunca birisi''canım''diyorum öyle yani:))

    Tamam ekleyelim senin becerekli arkadaşını:))

    YanıtlaSil
  6. Heyyoo,inanılmaz motive ettin beni Gezginim,teşekkür ederim.:)

    YanıtlaSil
  7. ay banada böööle biri lazım adınıda rukiye koyarım can yoldaşı olsun bana.mimi yazdım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  8. balböcükleri; hemen bakayım,ben teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  9. önlükler pek güzel.. arkadaşının ellerine sağlık.. çarşamba kızardınız epey geçmiş olsun.. en derim sevgilerimi bıraktım gidiyorum..

    YanıtlaSil
  10. Sevgi :))))) hahaa,kızardınız dedin ya,bana ha bana:))))süpersin,ne diyeyim,valla içimdeki holiganı unuttum,sana gülüyorum :)))))

    YanıtlaSil
  11. Nil ba-yıl-dım ben bu önlüğe bak bak doyamadım.Önlüklere hastayım görende beni hiç mutfaktan biri çıkmayan biri sanır öyle değil de önlüklere hastayım.Ellerine sağlık arkadaşının.İnsanın hayatında ahretliğim dediği biri mutlaka olacak neyseki sen bulmuşsun.

    YanıtlaSil
  12. Ayla; çok sevindim beğendiğine.Aynı duygularla uzun uzun baktım ben de önlüğe.Çok güzel bulup,hatta niye önlük dedim:) Dostluğumuzu tanımlama şeklin de çok hoşuma gitti,teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. Döktürmişsin Nil ama arkadaşın da döktürmüş. Yeni blog hayırlı uğurlu olsun :)

    YanıtlaSil
  14. Nil'im canım arkadaşım, çok seviyorum seni ben:)
    Gamze

    YanıtlaSil