23 Aralık 2011 Cuma

dileklerim-mim

Pazartesi Berk'in hastalığı sebebiyle evdeydim. Dolayısıyla takip ettiğim arkadaşları o gün tam olarak takip edemedim.

Bu sabah blog okumaya başladım. Bana gazete okumaktan çok daha iyi geliyor çünkü. Hypo mim yazmış, okudum. Ayla  da mimlemiş onu, dur bakayım Ayla neler istemiş dedim. Aaaa beni de mimlemiş. Teşekkür ederim. Kusura bakma, kayıtsız kalmadım, pazartesi yazmışsın bundan sebep kaçırmışım.

13. dileğine ise hem gülüp, hem de aynen katılıyorum. Benim on iki dileğim ise ;

* En önce tüm sevdiklerim ve ailem için sağlık diliyorum. Huzur diliyorum.Tüm hastaların iyileşmesini,yardıma ihtiyacı olana yardım elinin uzatılabilmesini istiyorum.

* Ev işimizin artık bu sene kesin olarak çözülmesini diliyorum. Kardeşimin önerisi gerçekleşecekse, gerçekleşsin artık. Bu evde oturmaya devam edeceksem, bir takım düzenlemeler yapmak istiyorum. Aaa 2010 'dan beri belirsizlikteyiz, belirlensin istiyorum.

* Haksız yere suçlanan herkes aklansın istiyorum. Daha da uzamadan, bir an evvel ! Suçlular ise cezalarını çeksinler istiyorum. Siyasi oyunlardan kaynaklanan her haksızlığın çok net biçimde ortaya çıkmasını, hala anlamayanların da böylece anlamalarını, kalleşlik yapılan her konuda kalleşlerin armut gibi ortada kalmasını yürekten diliyorum.

*Dün gazete okudum. Yine dağıldım. Ensest ile ilgili. Tüm dünyada masum, savunmasız insanların, çocukların her türlü kötülükten korunabilmelerini diliyorum. Sapıkların önceden bilinip, çaresine bakılabilmesini diliyorum. Neden neden neden diye sorup kafayı yememeyi diliyorum.

*Fenerim küme düşmesin istiyorum. Hak ve adaletse eğer, herkese eşit olsun diliyorum !

* Kuş benim koluma  pisledi. Bu zamana kadar , kuş mıçtıysa yaşadın bilet al dendi. E kuş mıçtı, bilet aldım. Diyenler doğru demişler diyebileyim istiyorum. Deli gibi zengin olmak değil dileğim, yüreğimdeki gerçek olsun istiyorum.

* Kavitasyon zımbırtısı de hayde bitsin gayri de, hedefime ulaşabiliyim istiyorum.

* Sabah bizi sıkıştıran 35 MRZ ... plakalı servisin şoförü ile bir karşılaşayım istiyorum. Son rakam aklımda değil, bu kadar hafiyeyim işte.Ayrıca tüm şehiriçi otobüs şoförlerinin biraz adam olmasını diliyorum. Kardeşim otobüs büyük tamam ama sen kendini ne sanıyorsun ?  beni kızgınken görmedin, bakmam boyuma posuma, hele arabada oğlum varsa, inerim aşağıya, tabi hem sıkıştırırsın hem vınlarsın, neydi o laf, keser döner falan gün gelir hesap döner!

* Yerinde kullanabilmek için argodan başka kelimeler de aklıma gelsin istiyorum. Hadi gelmiyor diyelim, Berk oha, hade be, abicim dediğinde herkesin bana manalı manalı bakmasını görmeyeyim istiyorum. Oha yani niye ben suçluyum ki, bu çocuk okula da gidiyor abicim.

* Onbirinci dileğim aklıma gelsin istiyorum. Annem hep der istemesini bileceksin.

*Gönlümüzdeki herşeyin gerçek olabilmesini, gerçekleşmeyen isteklerimize de gönlümüzün razı olabilmesini diliyorum. ( Annemin duası ama çok güzeldir )

* Yeni yıl hepimize sağlık ve mutluluk getirsin, sevenler bir arada olsun, özleyenler kavuşsun, çocuklarımız hep mutlu hep mutlu olsun. Bebek bekleyen tüm dostlarım, sağlıkla kucağına alsınlar. Bambaşka olacak olan hayatlarını çook çook sevsinler inşaaalah :)

Hah geldik Ayla'nın 13. dileğinin ne kadar haklı olduğu yere, link vermenin kolay bir yolu olsun, varsa da benim de haberim olsun :)

Şimdi aklıma geldi iyi mi, keşke 12 arkadaştan bir dilek dileseydim, hehe gerçek olma ihtimali olurdu. Gerçekleştirmeyeni aha burada yazardım. Neyse iyi ki aklıma gelmedi, gammazlığın alemi yok:)

Mime gelince, Yeliz elim sende :) ne istiyorsun yavrum sen bu yeni yıldan ? Yeliz benim yerime de 11 kişi daha mimlesin, tek tek link versin. Bu da 14. dileğim oldu işte.




15 yorum:

  1. tüm dileklerine "amin" diyorum :)

    YanıtlaSil
  2. haha karikatür süpermiş.

    Tüm dileklerin gerçekleşsin adaşım.

    YanıtlaSil
  3. Ben seni mimledikten sonra oğlunun hasta olduğunu gördüm ee be deli kadın,kadının çocuğu hasta seninle kalkıp oyun mu oynayacak dedim kendi kendime tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederim öncelikle vakit ayırdığın için.İnşallah tüm dileklerin gerçekleşir her şey gönlünce olur.Annenin duasını o kadar sevdim ki 3-5-15 kere okudum AMİN

    YanıtlaSil
  4. Elif ve Fadiş amin yazan elleriniz dert görmesin,sizin de tüm dilekleriniz gerçek olsun,inşallah

    YanıtlaSil
  5. Adaşım,amin:) Karikatüre ben de güldüm:)

    YanıtlaSil
  6. Ayla; olur mu aşkolsun,ben geç gördüğüme üzüldüm. Aslında mimi bugün yazarken şunu düşündüm,bir laptop olsaydı evde,külüstür bilgisayar yerine, sabahlarken görürdüm yazını, o an daha da iyi gelirdi. Hehe bu da bir dileğim olsun. Ama senin de sevdiğin annemin duası gibi napalım okumazsa eşim bunu gönlüm külüstüre de razı olsun:)teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  7. bıyır :)))sana bulaşmadan olur mu ayrık otum:P

    YanıtlaSil
  8. şimdi yazıyı okuduktan sonra benim yazımla örtüşen maddeleri gördüm.
    aynı kafada olduğumuzu zaten biliyordum, noktayı vurdum.
    yazının sonunda da Yeliz'e mimi'i sallamışsın ya, Yeliz'de mimlenmeyi çok sever ya!
    yeliz'de güzel bir yorum atmış ya, güldüm.

    YanıtlaSil
  9. canım bütün dileklerin hayırlısıyla gerçek olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  10. hypo, sabah sana yorum yaptıktan sonra Ayla'yı okudum. Mimi görünce içimdekileri yazdım, örtüşmemesi beklenemez zaten,sana yorumumda da :))) belliydi :)sevgili kankim,hemşerim! sevdim o noktayı :)

    yorumlar kaçırılmaması gerekenler oluyor, özelikle sana gelen yorumlar ve senin cevapların, sabahtan beri belli aralıklarla gülümsüyoruz işte be ne güzel:)))))

    Yeliz mi, ayrık otum işte :))))

    YanıtlaSil
  11. Sevgi, amin canım.hepimizin dilekleri gerçek olsun.

    YanıtlaSil
  12. şimdi okudum Nil'im. Çok geçmiş olsun Berk'ime. Umarım iyidir şimdi. Dileklerin içinde kocaman bir amin diyorum:)
    çok öpüyorum ikinizide:)

    YanıtlaSil
  13. Nil, hepsine, tüm dileklerine gönülden amin diyorum şekercim.

    YanıtlaSil