6 Aralık 2011 Salı

mimlendim...mimlerim


Kural1; Ödülü veren kişiye teşekkür ediyoruz ve bloğun linkini veriyoruz.

Efendim, ödülün ne olduğu konusunda en ufak bir fikrim yok. Ama bir karşıyaka :) ziyaretinde verir herhalde ödülümü, beni kanki ilan eden, harbiden de kanki olduğumuz sevgili hemşerim ; babayımben... 


Kural 2; Hakkımızda 7 gerçeği paylaşıyoruz

Sanırım en zorlanmadığım konu; hakkımdaki gerçekleri yazmak :) Umarım 7'yi geçmem :)

* Hemen kopya çekeyim; banyo yapmaktan nefret ederim. Uzun uzun anlattım bugün.Cidden nefret ederim. Saçlarım kirli gözükmese, bir ömür yapmasam da olur. Allahıma bin şükür Murat da sevmez banyoyu.Pardon konu Murat'ın gerçekleri değil benim gerçeklerim :) ( Bu da fena bir post olmaz hani)

* İnanılmaz tırsak biriyim. Ama tırsak olup da, tırsak değilmiş gibi görünmeyi başarabilen, sahtekarlardan biriyim. Vapura binmekten, metroya binmekten bile korkarım. Eğer ulaşım araçlarını kullanmak zorunda kalırsam, daha gecesinden uykum kaçar. Takla atmak en büyük fobim, biri atarken de bayılacak gibi oluyorum, lisedeyken beden dersinde, takla atmaya zorlandığımda, korkudan bayılmıştım. Sırf tırsaklığımdan benim ehliyetim yok, olmayacak da, bisiklet bile kullanamam ben. Kullandım bir ara ama araba ile karşılaşınca kitlendim, korkumdan mıhlandım. O son oldu. Hayatımın bu gerçeğine rağmen,uçaktan zerre korkmam.ciddi incelenmesi gereken bir vakayım.

* İçimde değilmiş gibi göstersem de, holigan yaşatıyorum. Hani derler ya bu adamlar niye kafa göz dalıyor, en nihayetinde maç. Ben de derim  ortamda ama içimden ağzını burnunu kırmak, canını yakmak geçer. Hastalık derecesinde Fenerbahçeliyim. Hele ki zorla Berk'i alet etmeye kalksınlar, deliriyorum. Zor tutuyorum kendimi.Berk'in olduğu ortamda, fısır fısır konuşulunca ,kesin benle dalga geçiliyor,gözümü dört açarım, kalbim hızlı hızlı atar, ya o renklerle bir şey yaparlarsa diye. İçimden dua ederim, küfür etmeyeyim, ne olur kafa atmayayım diye. Kafa atmayı da bilirim. Sinirli halime sonra sakinlediğimde ben bile inanamıyorum. İnanılmaz cesur ve saldırgan oluyorum. O anlarda en azından hayalimde dövüyorum ,bunu hayalimde gerçekleştirmeden uyumuyorum . Diğer takımın adını anmam, blogumda yazmam, renkleri yanyana gelince dellenirim. İçimdeki holigandan gurur duymasam da, Fenerli olmaktan gururluyum.

* Tutucuyum ben. eşini aldatan her arkadaşımı hayatımdan çıkardım. Kabul etmem, edemem. Bunu yapan sevdiğim bir sanatçı ise; filmini izlemem, şarkısını dinlemem. Kafam basmaz benim. Hep büyük konuşurum ama kardeşim yapsa bile affetmem, oğlum yapsa da affetmem. Dobralıktan yanayım, beni herkes kullanabilir çaktırmadan, çakarsam ortası yok bende, ya hep ya hiç.Seversem asla bırakmam ama bam telim sınırdadır, basıldı mı bitti, kendimin bile tanımadığı o gaddar geliverir.

* Kurabiye yapamıyorum. Ne yapsam olmuyor,olmuyor olmuyor. Dert değil aman be, hazır alırım desem de, buna çok üzülüyorum. Oh be itiraf ettim, bunu hiç çaktırmasam, kendim dalga geçsem de çok üzülüyorum. Murat'ın kurabiye sevmesine, rahmetli annemin her akşam taze taze yapıyor olup da benim hiç yapamamama ve Murat'ın arada soruyor olmasını geçiştiriyorum ama cidden buna çok üzülüyorum. Duygusala bağlıyorum... Annesinin kurabiyesini en azından bir kere yapabilmek isterdim. Aman dağıldım şimdi...

* Gittiğimiz lokantada eğer garsonu sevmediysem, aç kalkarım.Ortamı bozmam, Murat'a söyleyemem,uzun uzun bakar ve garsonu neden sevmem gerektiği konusunda yine benim manyak olduğuma karar verilir ama yemem orada birşey. Haha komik ve manyak kişilik. Bunu kimseye söylememiştim, kurabiyeyi de söylememiştim. Ayrıca evin annesine de kılsam asla yemem, mecburen oradaysam midem ağrıyor yalanı söylerim. Su bile içmem.

* Kendim hakkındaki en büyük gerçek, arkadaşımın evinde 10-15 sene önce, sigaramla yeni alınan perdelerini yakmıştım. Yakmak derken, küçücük bir delik.Yakmamış gibi davrandım. Hala dua ederim, anlamasınlar anlamasınlar.

Eveeeet en zevkli bölüm;mimlendim, mimlerim...

Hayal ediyorum, balböcükleri çok güzel yazar gerçeklerini...

EgElifim, mami gözlüm, senin gerçeklerin neler ?
Sevgili  Sevgi, anlat bakalım :)

Sevgili gezgin , nasıl resimlersin acaba ?

Üç çocuklu Özge, hayatındaki 3 ve + 4 gerçek nedir canım ?

ElfAna, ben şansımı deneyeyim , başka bilmediğim var mı ?

Kuzunun kuzumuzun annesi ; hadi bakalım :)

Renk, sevmiyorsun mimi biliyorum hiç de alınamam 10 kişi diyor seni es mi geçeyim:)

Hülya, gerçeklerin konusunda bir tespitin var mı ? :P

Fadiş, anlatır mısın ?

Heyyo 10 oldu.Yeliz'i zaten mimlemişler:)

Kimseye alınmam mimimi ciddiye almadılar diye ,mimlerim ! :)

Bu fotoğrafta; ilkgözağrım yeğenim,karnımda Berk ve salak ben! Salaklığım,Melis'in kuzenin terliklerinin,Melis'in siyah beyaz terliklerinden güzel olduğunu anlatıp,Melis üzülünce siyah beyaz terlikleri de elime alıp onların da çok güzel olduğunu söylemek zorunda kaldım.




17 yorum:

  1. lütfen kendinize salak demeyin:))

    mim nasıl çizilip anlatılır ki,hiç bir fikrim yok:))
    bir de yedi gerçek.
    aslında ben hiç güzel resim çizemem bu bir gerçek.bu nasıl çizilir ki:))

    teşekkür ederim Nil.

    YanıtlaSil
  2. Sevgili g; hadi canım sen de çizemiyorsan:) Baskı yok,yazmak istersen ben zevkle okurum:)

    Sence küçücük bir çocuğa takım baskısı yapmak salaklık değil mi? Neyse ki çabuk farkettim,dudağını bükünce,hatırladıkça kızarım kendime.Bari bu güzel ama bak bunlar daha güzel deseydim:)
    Not: Berk'e yaptığım baskı değil,resmen doğru yolu en baştan önüne sunmaktır:P

    YanıtlaSil
  3. ahahhay perde olayında kahkahalar koptu :))

    babayım ben beni d emimleyince mimlenenler arasında bir dolaşayım dedim,bu vesile ile tanıştım.samimiyetiniz çok güzel..

    bu arada hava atmak gibi olmasın çok güzel kurabiye yaparım sırlarımı da verebilirim :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim.
    ben de garsona çok güldüm.
    ha ha ha :)
    aç kalkarmış:)

    YanıtlaSil
  5. :)) Sabah sabah koptum yine, bir güldüm bir duygusala bağladım. Garson konusuna güldüm ama mantıklı geldi, seninle aynı takımı tutmadığım için endişelendim, kurabiye kısmında hislendim, tutuculuğun konusunda da hak verdim. Ulaşım araçları konusunda da dedim ki içimden benimle binmelisin, nasıl keyifli hale geldiğini görürsün :)
    Çok teşekkür ederim mim konusunda, o kadar mimlendim yazmadım yine yazsam kızmazsın bilirim ama Fenerli değilim napıcaz :((

    YanıtlaSil
  6. deren; :))) yazınca perdeyi buraya,sonrasında akşam yine anlamışlar mıdır acep diye kendimi yedim.Hayır ben yaktım deyip ortaya çıksam bu kadar utanç ve endişe duymayacaktım:))) şşşş kurabiye sırlarını alayım,eğer sayende o kurabiye tutarsa yani ben bile becerirsem,valla billa ne dilersen dile benden,söz becerdiğimde açık açık açık da söylerim.çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  7. hypo; ne gülüyon hemşerim aç kalkıyoz diyoz :P :)))) ne demek efendim,sen istedin ben yazdım:)

    YanıtlaSil
  8. Renk; canım benim asla kızmam.Ayrıca hayat böyle güzel arkadaşım,herkes dört dörtlük değil,üzülme,Fenerli değilsin diye :P
    Benim açımdan da endişelenme,ben takıma gıcığım,o takımı tutanlara anca bana bulaşınca delleniyorum,seni sevdim ben.Herşeyi bir kenara bırak,Murat ile evliyim yahu.O da diğer takımlı. Demek ki neymiş, dört dörtlük olmasa da sevdim mi tam severim:))) Canım benim,öperim:)))

    YanıtlaSil
  9. ilk defa mimleniyor..ay çok heyecanlandım :))
    En kısa zamanda yazacağım söz.

    YanıtlaSil
  10. mimini gördüm efenim, biraz müsade:)

    YanıtlaSil
  11. :))) gördüm..gelcem...az sonra..

    YanıtlaSil
  12. 1 su bardağı sıvı yağ
    3 su bardağı un
    1 tek poşet krem şanti
    karıştır 10 dakka pişir pudra sekeri serpiştir sonra de ki hazır aldım:)) bu kadar kolay..

    YanıtlaSil
  13. Elifim;bekliyorum.

    Fadiş;müsade sizin efenim:)

    YanıtlaSil
  14. Özge; otur post yaz,tarif vereceğine,nerde pişircem,fırında mı 10 dak? Bu kadar becerikliyim yani.bak bu da olmazsa,yap yolla:P hazır almış olurum:P sağolasın canım benim:)

    YanıtlaSil
  15. fırındaaaa:)) tamamdır hazır aldırcam sana ben...:)

    YanıtlaSil
  16. Bilmukabele Nil' cim :)) Bak nasıl Osmanlıca şımardım gördün mü :))

    YanıtlaSil
  17. Icinde degilmis gibi gostersen de mi??? Senden daha holigani hayatima girmedi benim Nil! RifBaba bile tirsti hahah:)
    Sana bir kurabiye tarifi verecegim. Hayatim kurtulmustu; seninkini de kurtaracagim. Ama sari kirmizi yapiliyor:P
    Garson olayini tahmin bile demezdim. Veee balkon masanin ortusunu yaktim diye icim icimi bosa yemis Nil:)))

    YanıtlaSil