19 Aralık 2011 Pazartesi

nora naro nova

Evet efendim, hastalığımızın adı nora, naro ya da nova...Durmadan isim değiştiriyor ama bizim doktor, bağırsak gribi dedi kendisine. İlacı yokmuş, pis solucan gibi bir şey bağırsağa yapışıyormuş, vücut bu pisliği, ya kusarak ya ishalle atıyormuş.

Berk'in bünyesi zayıf değilmiş, bu sebeple kusarak ve hafif  atlatmış. Ateş de düzeldi bugün. Oğlum, 103 cm olmuş, 15 Kg. Anneannesi kıyamadı oğluna, yarın da okula gitmeyecek.

Bu arada, akşam Murat da kustu. Ama kendisi insan üstü olduğundan ne doktora gider, ne ilaç alır. Annem ona da el attı, yarın doktora gitmezse, gidene kadar arayacak Murat'ı, yapar mı yapar.Doktora sordum, bulaşmış mıdır ? Havadan bile bulaşır, grip gibi dedi. Umarım bulaşmamıştır bizden :(




Bugün evde, Berk sıkıldı tabi. Bana

B: Sen ayat gibi yapabilil misin ?
N:ayat mı nasıl ?
B:hani böle böle şekilli kulabiye
N:Haaa Hayat teyzen gibi kurabiye yapabilir miyim ? (iç ses:sıçtık)
Yapalım bakalım.

Dr oetker sen bizim herşeyimizsin. Yılbaşı kurabiyesi vardı hazır un karışımı, bu sefer Allah yardım etti tuttu hamur,Berk şekil verdi oldu valla :)




 Ben mutfaktayken kendi kendisinin fotoğrafını çekmiş.

Berk Kayu izliyor,tipe bak ,bacağa bak :)


Büyümüş artık, doktorda bizi hayretlere düşürdü,kendi derdini anlattı. Uzandı, muayenede arıza çıkarmadı. Tokalaşıp,teşekkür edip ayrıldı... Uslu uslu durduktan sonra, şeker var mı dedi ama şansına yoktu.

Aman valla onlar hasta olmasınlar, hep iyi,hep sağlıklı olsunlar.


8 yorum:

  1. Sanırım cocukların kafasında kurabiye kadın imajım olustu o günden sonra

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun.
    kurabiyeler güzele benziyor.
    bir ara gönderirsin:)

    YanıtlaSil
  3. Niil  kurabiye yapmışsın. Afferin sana bak işte hastalık nelere vesile oldu(kötü espri)
    Berk’ ciğim iyileşmiş çok sevindim. Ama ben zaten dedim sana Salı iyileşecek diye (şımarıklık) Bulaşıcı olmasına da çok şaşırdım, ne hastalıklar çıktı, ne virüsler saldılar aramıza. .Allah çocuklarımızı da bizi de korusun. Murat’ a da geçmiş olsun ama üzülme Berk atlattı ise o da atlatır. Bak koca adam olmuş zaten büyümüş canım benim. Sen de dikkat et ki bir de kendinle uğraşma. Hepinize çok geçmiş olsun. Sevgiler 

    YanıtlaSil
  4. Ayat; :))) kurabiye kadın :)

    YanıtlaSil
  5. hypo; çok teşekkürler. Haha Allam ben kurabiye yaptım ve talep görüyor,sen iste yeter ki, ailecek bize beklerim, en iyi meze yaparım ben üstelik:)

    YanıtlaSil
  6. Renk'im sorma:)) iyi espri bence:)) evet dedin haklısın,şımarabilirsin.Çok sağol, iyi dileklerin için.

    YanıtlaSil
  7. canım geçmiş olsun.. bizim alt komşunun oğlu da aynı hasta oldu.. hastaneye götürdüklerinde bir sürü çocuğun aynı dertten yakındığını görmüşler..nedir bu mikropların çocuklarımıza bulaşma olayı ya..ya gidin özgür özgür dolaşın..dimi ama..

    YanıtlaSil
  8. Sevgi; çok sağol evet malesef yaygınmış. Harbiden gitsinler bulaşmasınlar !

    YanıtlaSil