4 Kasım 2011 Cuma

bir eşeği takdimimdir...

Sabah arıza modunda uyandı,hafif de ateşli.Süt içti,mısır gevreği yedi...Şurup verdim.Kendine geldi.Bugün okulda tak takıştır günü,bayramı kutlayacaklar.Yarım saatten fazla sürdü ikna etmek, giyinmesi için...En sonunda başardık...Rüşvet verdik itiraf edeyim,daha doğrusu arada kaçıp mutfağa gitti,çikolata yiyecekmiş,tamam dedik,ama sen de bize yardımcı olacaksın.Gurur duyuyorum kendimizle,başardık:P Tamam be,böyle başardık işte.Sabahın köründe arıza bir çocukla,mükemmel bir biçimde başa çıkan ana babayı tebrik eder,biz de böyleyiz der geçerim.

Okulda bizi Sezen Hanım karşıladı.onu görünce Berk için akan sular durur.Bir ananesi ile olan aşkı,bir de Ssezeni... (s'yi bastırarak söylüyor,tıslıyor yani)

Vücut diliyle,bakışlarıyla,ağzının içinde dilini yanağına doğru dayaması,yanaklarını içe çekip  "ben buradayım, bak bana halleri" (lan durumu anlatmak ne zormuş,umarım gözünüzün önüne getirtebildim) Ssezeni de,"aman tanrım,mavi ve kahverenginin uyumuna bak,yakışıklım gelmiş" tezahuratlarıyla,mest bir Berk...

Mest anne,mest baba....Dünden çok farklı olarak , işe geldik.Yolda eşşek herif deyip gülerek...Onun da dünyasının önemli parçası; okulu,kendisini onlara beğendirmek en büyük zevki,egosu...

Her yeni ayakkabı,kıyafet  alınışında,her saç traşında bize kök söktürüp,ertesi gün Işıl'ın gözüne sokar gibi,"bak ayakkabıma,bak saçlalımaa ne güzel de"

Ateş durumunu merak ettim,aradım.Bahar adı gibi Bahar,nasıl gülüyor...Berk kendini herkese gösteriyormuş."bak bana yakışıklı oldum ben..."

Terazi burcu erkeği; beğenilmek en büyük derdi.Sanata da düşkün olurmuş.(iç ses,yırttık abicim,Kıvanç ile tanıştırır mı acep beni :p )

Ha bu arada sabah 3 kere külot değiştirdik,beğenmemiş,olmamış.Lan ben bu kadar uğraşmam kıyafetlerimle.Ama ben yaptım,bebekliğinden beri,uyumlu giydiririm.

Bu arada ceketi güdük gibi,pantolon biraz kısalmış.Böyle özel günler için kıyafet almam lazım...Olsun, o kendini prens sanıyor :)





Not1: İki adet yedi çocuum,merak eden teyzelerine...

Not2: Bayıldı,süprizime,vakvuyinli kıyafetlerine,"yıka kulut ütüle" talimatını da verdi eşşek herif:) ("ne görürse onu uygular"çok doğru,demek ki o da ileride yeni alınan birşeyi yıkamadan asla giymeyecek)

Not3: Kravata,özel ilgi isterim:)

Not4: Çok şükür ateşi yokmuş...

6 yorum:

  1. Maşallah Berk'e, ne kadar yakışıklı oğluş. Dikkat ettim de odası pek düzenli, bize de gelip öğretsin Deniz'e nasıl düzelni olunur:)
    İyi bayramlar Nilcim:)

    YanıtlaSil
  2. of yakışıklım benim . şeytan tüyü var yeminlen yerim ben onun egosunu:) kravat da yakışmış:)
    iyi bayramlar yavrım

    YanıtlaSil
  3. Çok şeker çocuk çok :)) Hepinize iyi bayramlar bu arada şimdiden :)

    YanıtlaSil
  4. Fadiş; Deniz düzeni bizden öğrenmesin derim.Akıllı bir kadın olarak:P çocuğumu toplu olan tarafa alıp,fotoğrafladım:)) Sen bir de diğer tarafı gör.

    Yeliz; kravat asil ,yakışır:P

    Renk;:)))

    Hepinizi öpüyorum iyi bayramlar...

    YanıtlaSil
  5. evet evet en asili kravatı Berk'imin :))

    YanıtlaSil
  6. Bugun anlattigin kadar degilmis Nil:)) Gayet yakisikli olmus. Kravata bir arti da benden.

    YanıtlaSil