24 Kasım 2011 Perşembe

kıvanç...

Dün akşam Berk'in her türlü engeline rağmen izledim ...İyi ki de izlemişim,dün muhteşemi izlediğini sananlar, MUHTEŞEM birşey kaçırdılar...

Allah övmüş de yaratmış derler ya,onun için söylemişler.Harbiden vay vay vay ,be kardeşim.

Boy onda,pos onda,yetenek onda,bir de ses onda be ...

Dün sazı eline aldı...O sahnede kimse oynamadı bence,herkes gerçekten ağladı.Ya da anca bu kadar güzel sergilenir o sahne...Saçlarını yol getir dedi...

Tabi efendim ben ağlamaz mıyım,şarkıyı Kuzey olarak söyledi yani Kuzey'in yaşadıklarını hissettirerek  ama Kıvanç dün akşam her karede döktürdü, muhteşemdi...Dizi bitti çakıldım ekrana,tek düşündüğüm,annesi olmak...Helal olsun annesine,çocuğundaki parıltıyı görüp fotoğrafını yollamış ajansa..Ve herşey öyle başlamış.Kuzguna yavrusu lafı vardır ,bu durumla alakası bile   yok ,bu çocuğu görmemek kör olmak demek,valla helal olsun annesine, bu arada adını da bilerek koymuş sanki; harbiden Kıvanç onun için.Allah hepimize çocuklarımızla gurur duyabilmeyi nasip etsin.


Düşünüyorum da,bir fotoğrafını koyuyorlar yola...Durup bakıyorsun.Birgün karşıyaka girişindeki mavinin önüne neredeyse kendi boyunda fotoğrafını koymuşlar.Çakıldım...Durdum bakıyorum.Sonra çevreme bakındım,güldüm benim gibi en az beş kadın daha duruyor,iki tanesi benim gibi pusetliydi üstelik.Adam çok yakışıklı,çooook yakışıklı...Ben dünya ahiret kardeşim olsun modunda seviyorum :P annem ise başka:) seneler önce izlerken,ben sarışınlıktan ve bazı mimiklerden kardeşime benzetip,sesli sesli Serdar'a benziyor değil mi dedim de,annem; ne alakası var Kıvanç daha yakışıklı dedi.Durdum kaldım,annem çocuklarını dünya güzeli olarak algılayan annem! Haaaa dedim,annem de kadın.Hala hatırlatırım,saçmalama o benim oğlum der.Tabi tabi benim de kardeşim:)))

Bir ara bize göre çok gereksiz biriyle beraberdi.Hiç de sormadı bize:P Onun hayatı değil mi? dedik,o duymadan karıştık,eleştirdik :) Annem o birine çok söylendiydi:))) Sevmeyiz ailecek zaten o kadını,yaşlı olanı cımbıl cımbıl:) adamı sahiplendik ya,bir sürü kaynana ve görümce:P konumundayız.Azra'yı seviyoruz ama,yakışıyorlar:)))

Yaşlandım ben kesin,onsekizlik olsam,odam posterleri ile dolu olurdu.Bir kerecik karşılaşmak için yollarında olurdum.Ama yok hislerim böyle değil,eğer karşılaşsak yetişebilirsem saçlarını okşarım,aferin be aferin gurur duyuyorum senle,sadece tipten kazanıyor diyenlere yeteneğiyle cevap verdiği için alnından öperdim.

Yolun hep açık olsun,sevdiğine sevenlerine bağışlasın Allahım seni...Akşamdan beri dilimde helal olsun be sana...Ne yapalım benim sana durumum;ablan kurban olsun:))))

10 yorum:

  1. ha ha ha . sabah sabah güldürdün beni:)
    ablan kurban olsun diyerek:)

    YanıtlaSil
  2. :))) ne yapayım haftaya da izleyebilmek için yazdım:P Murat da okuyor bazen beni:)))

    YanıtlaSil
  3. puhahah nil allah seni napsın. bayılıyorum anakız size:)

    YanıtlaSil
  4. Bense onu her gördüğümde acilen kanal değiştiriyorum.
    Bana çok itici geliyor bu abi.Çok yapmacık.

    YanıtlaSil
  5. Yeliz;napsın be ,yaratmış bizi işte ,takip etmiyor:)))

    Sevgili g; böhüüüü diyorum sana ama tüstüm işte,bir daha benim gözümden bak,değiştirme kanalı,o da anasının kuzusu ama ya:))))

    YanıtlaSil
  6. tamam tamam ağlama,ana kuzusu tabii ki ona sözüm yok.Allah sevdiklerine bağışlasın.
    Ben oyunculuk babında şey etmiştim de:))

    YanıtlaSil
  7. Hayır sen yaşlanmıyorsun, yaşlanmazsın. Ben eskiden Kıvanç' ı sevmezdim çok sarışın olduğu için sanırım. Ama son zamanlarda tipim değil (sevsinler beni :)) ama yakışıklı çocuk diyorum :)

    YanıtlaSil
  8. g;sağol varol:)))) yetenekli ama yaaa,bak ablasıyım ona göre:)))))

    Renk;:)))))sevsinler tabi seni,ben seviyorum zaten:) Ayrıca,ben de esmer severim anlıyorum ama haklısın harbi yakışıklı yani:)

    YanıtlaSil
  9. Dizi artık seyredemiyoruzz sadece ilk bölümünü seyredebilmiştim gazetede gördüm kuzey ağlattı diye merak ettim anam anamm anam dedim türkü boyunca helal olsun çok güzel söylemiş bence, mimikler bencede harika.

    Anneniz güldürdü beni,çok sevdim...

    YanıtlaSil
  10. Ayla;dimi ya:))

    ayrıca,o çok sevdiğiniz annem;bunları yazdığımı bilse,sizi güldürmüş ama beni kesin öldürür:))))

    YanıtlaSil