12 Ocak 2012 Perşembe

ordan burdan -üç-


Okulda yılbaşı için fotoğraf çektirdiler. Bize verilen fotoğraf, bu gördüğünüzden daha büyük. Murat çerçeve yaptıracaktı, iki tane kopyasını bu görülen boyda yaptırmış, en büyük boya çerçeve yaptırmadan gelmiş. Üç tane aynı pozu ne yapacağımızı sordum, birini iş yerine götürecekmiş, görmemişin oğlu poz vermiş hesabı, birini annemlere hediye edecekmişiz.E bana yani eve dedim, o büyüğü bir ara çerçeveletecekmişiz.Bu poza bakıyorum bakıyorum babamı görüyorum. Babamı gördüğüme göre bana da benziyordur. Kapatın burundan yukarsını, aynı ben:)




Bir de az önce garip birşey oldu, Seçil ile neskayfe içiyorduk, bardağımda Nil yazdığını gördüm, bünye olarak hafif bir salaklık olduğundan, hee benim ondan dedim. Sonra anaaa oldum, bardağımda resmen Nil yazıyor. Neskafe falına bakmayı bilen varsa sevabına yorumlasın. Çok şaşırdım !

25 yorum:

  1. günaydın,
    sana sabah olaylarında bahsedeyim biraz.
    Sabuncubeli'nde lapa lapa kar yağıyor. her yer bembeyaz. 580'lik rakıma karlar erimeden hafta sonu berk'i de alın gelin.
    Manisa tarafında kar yok, sadece izmir tarafında var, bilgine.
    Gelelim postuna, resimde Berk çok yakışıklı çıkmış.Bayıldım.
    Yalnız kahvede ben nil yazısını göremedim?

    YanıtlaSil
  2. Berk çok yakışıklı çıkmış:)
    Nil yazısını ben de göremedim:)

    Sen fenerbahçeli misin?

    YanıtlaSil
  3. Hypo, pazar olabilir Berk'i alıp gideriz. Nasıl yaa,ben net görüyorum ama :(

    YanıtlaSil
  4. Ben gördüm yazıyı ama çıkaramadım anlamını :)
    Berk yine çok yakışıklı.

    YanıtlaSil
  5. Gezginim, teşekkür ederim. Böhüüü biriniz görseydi bari

    Evet, hastasıyım, sonuna kadar sarı-lacivertliyim :)

    YanıtlaSil
  6. Esraaaaaa yaşasın gördüğüne sevindim, olsun bir anlamı vardır elbet:)

    YanıtlaSil
  7. Nil benim gördüğümü yazacağım ama gülme yok,dalga geçme yok tamam mı?Bir minik ama miniminicik bir kalp gördüm.Kalbe bir yol uzanmış lakin yol kapalı,sonracağıma kalbin yanında hafif kamburu olan bir adam var kalbe yüzünü dönmüş ama kalp ile adam arasında bir taş var işte bu kadar bunları gördüm ama kesinlikle Nil yazısını göremiyorum:(

    Kırmızı papyonlu Berk'e bayıldım Allah nazarlardan saklasın

    YanıtlaSil
  8. Ayla,niye güleyim ya, senin gördüklerinde birileri birilerine kavuşamıyor hııımm olayı sanırım benim ve Esra'nın gördüğü "Nil" çözecek :P bak bu yorumunla bana neşe verdin, ben birilerinin arasını yapacağım demek ki:P görmekte değil yormakta derler ya:)

    oğullarımızı papyon takmaya yönlendiren okullarımın şerefine :))))

    YanıtlaSil
  9. Ayla,senin gördüklerini gördüm, senin kalp gördüğünü ben N yanında taş gördüğünü i, kambur adamı L olarak görüyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Nil, bu fotoğrafta Berk yaşından da büyük görünüyor, tabi giysi ile de ilgili... Ama sana çok benzetiyorum ki ben zaten. Çok güzel yapmışsın onu sen kendine benzetmişsin :)) (Eşin duymasın)
    Nil yazısına gelince ben yorumliim sana, şimdi sen çok şeffaf ve içten bir insan olduğun için, için dışına çıkmış :) yani yansımış...

    YanıtlaSil
  11. Renk'im, evet bence de büyük görünüyor.Gerçekten mi, bana benzetilmesine seviniyorum ben,garip bir duygu :)))(Eşim duysun duysun duysun :P)

    Yorumuna gelince; gördün mü yazıyı ? senin güzel yüreğin mi söyletiyor,aldığım en onure edici fal yorumu oldu,öperim vanilyam,çikolatam:)

    YanıtlaSil
  12. fotoğrafa bittim,BAYILDIM
    Nasıl şık,nasıl sevimli..
    gelip bir ısırasım geldi iyimi :))

    Bu arada Nil yazısını bende göremedim ama sen bana bakma hiç anlamam zaten böyle şeylerden..Sen görüyorsan doğrudur :)

    YanıtlaSil
  13. Tamamını değil ama N harfini kesin kesin gördüm. Bunları bana senin güzel yüreğin söyletiyor bu arada :))

    YanıtlaSil
  14. Elif, Berk senin ve Ege'nin kulaklarını çınlatıyor sürekli, şimdiden iki sakızınız ve iki şekeriniz var evde,eğer buluşana dek kendi yemezse getirecek size.Dün babam çikolata getirmiş Elif'e,Ege'ye aldın mı dedi? Oğlumu tiyatro heyecanı sardı:)))

    YanıtlaSil
  15. Renk'im öperim seni:)

    YanıtlaSil
  16. berkim bu ne yakışıklılık.. maşallah sana.. o nasıl bir duruştur, nasıl bi bakış.. maşallah sana.. baksana annen bile nasıl etkilenmiş.. karıştırmayı beceremediği kahve fincanında ismini görmeye başlamış.. :)) sen neymişsin be berk..

    YanıtlaSil
  17. Sevgi, öncelikle Berk adına teşekkür ederim, sonra kendi adıma da teşekkür ederim, kahkaha attım yine, bu bana şaşkın demenin en kibar,en zarif şekliydi, çok güldüm, iyi ki yazdın:))) hahaa hala gülüyorum:)))))

    YanıtlaSil
  18. bevkim fotoğrafını yerim. yakışıkllık konusundaaştı artık kendini.
    için kabarmış bacım öyle diyeyim ben sana:P

    YanıtlaSil
  19. Yeliz,içim kabarmışsa ne yapayım bacım :P

    YanıtlaSil
  20. Papyon çok yakışmış minik adama:)
    Kahve falından hiç anlamam ama dikkatli bakmaya çalıştım gene de Nil yazısını göremedim.

    YanıtlaSil
  21. Semi,cok teşekkürler. Esime de gösterdim o da göremedi :) ne yapalım bir ben bir Esra gördük :))

    YanıtlaSil
  22. Canım ya ne tatlı çıkmış böyle, bu günlerde hastalıktan sürünme vaziyetlerinde olduğumdan kaçırmışım bu postu. Papyona bayılırım ve minik adamlara daha çok yakıştığını düşünürüm, bizimkine de bir taktırabilsem ama asılıp çıkartıyor küçük sıpam belki üç yaş fotoğrafında olur bu da, öp benim için yakışıklı Berk'i. Maşallah tü tü:)

    YanıtlaSil
  23. Fadiş,çok teşekkür ederim. Berk de arkası cırtcırtlı olanı çıkarıyor ama bu geçmeli metal bir aksam bunu çıkaramadı :)

    YanıtlaSil