15 Eylül 2011 Perşembe

gurur duydum...

Serviste gelirken,öğretmeni sabahları Berk için süt koymamızı ama özellikle küçük kutu ve meyveli süt koymamızı istedi...Meğer oğlum bugün özenmiş,gözyaşı dökmüş.Arkadaşlarından biri kahvaltıda meyveli süt içiyormuş.Berk de istemiş,öğretmeni okulda olmadığı için bardakta sade süt  vermiş,Berk üzülmüş,sessizce süte baka baka ağlamış.Öğretmeni de çok üzülmüş.Kahvaltı saatinde zaten bir arkadaşı ve Berk oluyormuş.Saat 11.00 'e kadar,tabiyki şimdilik yakında kalabalıklaşırlar.


Neyse,öğretmeni anlatırken çok üzüldüm.Ben özellikle dikkat ederim,sınıfları kaç kişiyse hele ki yiyecek içecek birşeyse illa o kadar koyarım.Tabiyki başkası bizi düşünmek zorunda değil,bu tarz meselesi.Kimseyi yadırgamam,yargılamam sadece üzüldüm özendiği için,gerçekten çok üzüldüm.

Servisten indik,eczanede aşı olduk.Önce ben aşı oldum,hatta ablasına yardım etti Berk,kolumu sildi,tuttu :) Sonra "sıla bendee" diye bağırdı.Aşının sonuna doğru ilacı hissedince ağladı biraz.Ama yaygara koparmadı diye alkış alınca, çabuk sustu.Canım benim.

Eczaneden çıkıp,bakkala girdik.Sabah için süt alalım,hangisinden dedim

Berk: aynısı gibi iki tane alalım,bi tane alkadaşıma dedi.

Bakkalda gözümde yaşlarla süt aldım.Hala boğazımda bir yumru,seninle gurur duyuyorum.Küçük ama kocaman yüreğinle gurur duyorum.bakma bana sen,denyo falan derim ama ben seninle bugün acayip gurur duydum annem,hep böyle kal,belki üzülürsün almadan vermeye, ama insan kal.Seni çok seviyorum.

5 yorum:

  1. benim de gözlerim doldu manyaksınız ana oğul sabahsabah:)
    yeliz

    YanıtlaSil
  2. Yeliz'im;akşam akşamın rövanşı olmuş:) kemeraltında beni ağlatıydın:)

    YanıtlaSil
  3. kuzum benim.Gözlerim dolu dolu okudum. Hep böyle bir parça kalsın içinizde. Bloggerin azizliğinden yorum yazamamıştım akşam.

    YanıtlaSil
  4. Di mi Gamze,hep kalsın böyle bir parça:)

    YanıtlaSil
  5. Ah kıyamam, pek fena oldu içim..Ve aşı için kocaman bir alkış da benden :) Sevgiler..

    YanıtlaSil